Visser & Visser wint Tax Innovator Award

Erik Klop en Pieter Hoogendijk, belastingadviseurs bij Visser & Visser hebben de allereerste Tax Innovator Award gewonnen tijdens het event ‘The Integrated Experience’ op 18 november 2021, georganiseerd door de Sdu. De award is een onderscheiding die Sdu toekent aan een advieskantoor dat een stevige innovatiekracht heeft laten zien.

Volgens Erik Klop wordt met de winst de culturele waarde innovatief binnen Visser & Visser onderstreept. “De adviespraktijk is in de afgelopen jaren sterk veranderd van werken op aanvraag naar datagedreven advisering. Visser & Visser is, mede dankzij de samenwerking met IT bedrijf Growteq, een voorloper op het gebied van data en een van de hardgroeiers in de data science top 50. Technologie en vaktechniek komen samen in de Data Intelligence Unit, een projectgroep die de inzet van IT en data stimuleert en faciliteert bij de werkzaamheden door collega’s binnen alle bedrijfsonderdelen van de Visser & Visser-groep.”

Voorbeelden van datagedreven oplossingen die voortkomen uit de Data Intelligence Unit zijn de gepersonaliseerde Prinsjesdagmailing die jaarlijkse naar klanten verstuurd wordt en een data warehouse waar fiscale analyses uit gedraaid worden. Erik: “Als kantoor hebben wij de visie om de strategie in 2030 te laten draaien om data, zoals datagedreven advisering. In Pieter Hoogendijk en ook heel veel andere collega’s hebben we een enorme aanjager gevonden om het ook praktisch te maken. Dat is echt een leuke combinatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!