Kunstgrasgigant live met Welisa Commerce en Salesforce

Gefeliciteerd met de succesvolle Go-live met het B2B eCommerce platform van Welisa Commerce!
Vanaf nu kunnen de dealers van Kunstgrasgigant op ieder gewenst moment hun order plaatsen in de B2B webshop van de Kunstgrasgigant. Zij hebben toegang tot het grootste kunstgras assortiment van Nederland in een gebruiksvriendelijke webshop. De orders worden vervolgens volledig geautomatiseerd verwerkt.

Met de keuze voor Welisa Commerce op basis van Salesforce is Kunstgrasgigant klaar voor het realiseren van haar groei-ambities. Growteq heeft Kunstgrasgigant ondersteund bij de inrichting en ingebruikname van Welisa Commerce

Kunstgrasgigant
Bij Kunstgrasgigant vind je het grootste assortiment aan kunstgrassen, voor iedere toepassing en ieder budget. Vanuit 12 vestigingen levert ze kunstgrassen aan o.a. particulieren, hoveniers, overheden en bedrijven.

Welisa Commerce
Geef jouw B2B klanten een gebruiksvriendelijke, snelle, zelfservice webshop die je team en je klanten waardevolle tijd bespaart. Profiteer van B2B features zoals klant-specifieke prijzen en de mogelijkheid om andere zelfservice functionaliteit toe te voegen aan je verkoopportaal of website. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!