Marketing Automation

TKI-projectbeheer

Dé oplossing voor projectmanagement, subsidiebeheer en portfoliomanagement.

Nederland kent meerdere Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s). Deze TKI’s zijn samenwerkingsverbanden tussen kennisinstellingen, private bedrijven en overheden. Binnen een TKI werken ondernemers en wetenschappers samen om innovatieve producten en diensten naar de markt te brengen.

Het type innovatieve projecten en de samenwerking tussen verschillende partijen stellen hoge eisen aan de uitvoering. De projectvoering is complex, met strikte eisen aan rapportage, planning en beheer. Recentelijk heeft Growteq een van deze TKI’s ondersteund bij het ontwikkelen en realiseren van een geautomatiseerd systeem om deze processen te optimaliseren.

Kernfunctionaliteiten van het TKI-projectvoeringssysteem

Dit geavanceerde projectvoeringssysteem is speciaal ontworpen om TKI’s te ondersteunen in projectbeheer, subsidiebeheer en portfoliomanagement. Het systeem biedt de volgende kernfunctionaliteiten:

  • Integratie van kritieke werkgebieden: Het systeem combineert projectvoering, subsidiebeheer en portfoliomanagement in één centrale applicatie. Dit leidt tot verbeterde uniformiteit, transparantie en inzichtelijkheid. TKI-medewerkers kunnen zo samen in dezelfde database werken.
  • Automatisering: Het vereenvoudigt rapportages en administratieve taken, waardoor meer tijd vrijkomt voor essentiële werkzaamheden zoals marketing en communicatie. De jaarlijkse RvO-rapportage kan bijvoorbeeld met één druk op de knop worden gegenereerd.
  • Communicatieverbeteringen: Geïntegreerde tools zoals Salesforce Chatter en Campagnefunctionaliteit verbeteren zowel interne als externe communicatie. Dit faciliteert gepersonaliseerde communicatie naar stakeholders en versterkt de samenwerking.
  • Financiële monitoring en rapportage: Het systeem biedt realtime inzicht in projectbudgetten en financiële prestaties. Automatische rapportages ondersteunen gefundeerde besluitvorming.

Overzicht van het TKI-systeem

Hieronder wordt het systeem voor TKI’s schematisch weergegeven. De verschillende elementen van de oplossing, zoals het portaal voor projectleiders, het systeem voor projectvoering en de koppeling met de publieke TKI-website, worden schematisch gepresenteerd. De diverse actoren en informatiestromen tussen de elementen zorgen voor een naadloze integratie van communicatie, documentbeheer en financiële tracking.

Demo

Een van de krachtige voordelen van het systeem voor projectbeheer voor TKI’s is de flexibiliteit en aanpasbaarheid. Hoewel TKI’s met dezelfde materie werken kunnen hun behoeften verschillen. Ons TKI-portaal is eenvoudig aan te passen aan de specifieke werkwijze van uw TKI. Het vermindert de werklast door uniforme resultaatinzameling en ondersteunt herhaalbare processen.

Wij geven u graag vrijblijvend een demo van de uitgebreide functionaliteiten en bespreken graag hoe we deze kunnen aansluiten op uw specifieke wensen.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Ervaring met projectbeheer oplossingen?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!