Newport

NewPort Tank Containers is gespecialiseerd in het vervoer van chemische vloeistoffen en levensmiddelen. Deze producten worden over de hele wereld verscheept.

De complexe en internationale activiteiten van Newport resulteerden in een sterk verzuilde informatie-huishouding. Afdelingen rapporteerden verschillend en met eigen gereedschap: Excel of eigengebouwde rapportageoplossingen. Managers kregen vaak pas na een paar dagen een papieren afdruk of een Excel-sheet met de gevraagde informatie. Samengevat hadden ze behoefte aan twee zaken. Het aanbrengen van structuur in rapportages en de mogelijkheid om meer in detail te kijken om antwoord te krijgen op vragen als: Waar ligt de omzet van inkomende orders? Bij welke productgroepen? Bij welke klanten?

Growteq realiseerde een BI omgeving die meer dan 200 gebruikers voorziet van informatie. Met een combinatie van een datawarehouse en QlikView kan Newport razendsnel analyses maken van volumes, omzet en kosten (actuals en forecasts) van inkomende orders. Het stelt Newport in staat om direct analyses te maken op detailniveau en zorgt tegelijkertijd voor de nodige structuur omdat men geen tal van Excelbestanden meer nodig heeft, omdat alle analyses direct in het programma bekeken en opgeslagen kunnen worden in overzichtelijke dashboards.

Over NewPort Tank Containers
NewPort Tank Containers is gespecialiseerd in het vervoer van chemische vloeistoffen, levensmiddelen en gas in tankcontainers. Hun activiteiten hebben een internationaal karakter. Zij zijn vertegenwoordigd in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, India en het Verre Oosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!