SPO Utrecht

Growteq heeft voor Stichting Openbaar Onderwijs Utrecht (SPO Utrecht) managementinformatie portaal ontwikkeld dat verschillende type gebruikers de juiste informatie geeft. Het portaal biedt online inzicht in deexploitatie, subsidie, loonkosten, personeelsbezetting en verzuim van 32 aangesloten scholen in Utrecht.

Het portaal is zo ingericht dat individuele schooldirecties op een zeer gebruiksvriendelijke manier inzicht hebben in het reilen en zeilen van hun eigen school. Voor het stafbureau van SPO Utrecht combineert het portal zowel financiële als operationele cijfers tot een overzichtelijk (geconsolideerde) managementrapportage van alle scholen. Download linksboven de complete case studie.

Over SPO Utrecht
De Stichting openbaar Primair Onderwijs, kortweg SPO Utrecht genoemd, is verantwoordelijk voor 32 openbare basisscholen in de gemeente Utrecht.  Doel van de stichting is het verzorgen van goed, kindvriendelijk onderwijs voor ruim 9300 leerlingen. Als grote onderwijsinstelling heeft SPO Utrecht een eigen stafbureau dat verantwoordelijk is voor volgende taken: management, financiële administratie, personele administratie, onderhoud, onderwijskundige ondersteuning op het gebied van ICT en techniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Geen resultaten