LeasePlan

Het proces van het in ontvangst nemen van een auto is van grote invloed op hoe de berijder zijn customer journey beleeft. Om de ervaring voor haar klanten te verbeteren ontwikkelde Leaseplan een proces dat de kwaliteit en de conformiteit van afleveringen waarborgt. Growteq zorgde voor de bouw en  implementatie van een krachtige webapplicatie die dit proces ondersteund.

De applicatie maakt het mogelijk om Leaseplan afleveringen volgens een vooraf vastgesteld script te laten verlopen. Door de integratie met backoffice software wordt alle relevante bestel- en afleverinformatie getoond aan de medewerker die de auto aflevert aan de leaserijder. Dankzij de applicatie kan Leaseplan de kwaliteit van de afleveringen vergroten en hebben zij als leasemaatschappij meer inzicht in de performance van de betrokken dealers.

“Met deze applicatie stroomlijnt LeasePlan de samenwerking met dealers en wordt de kwaliteit van afleveringen naar een hoger niveau gebracht”

Over Leaseplan Nederland N.V.
LeasePlan Nederland is de Nederlandse tak van Leaseplan Corporation die in 32 landen actief is. Leaseplan is de grootste leasemaatschappij in ons land, met ruim 147.000 leaseauto’s. Met recht een grote speler dus. Haar hoofdkantoor staat in Almere, maar ze heeft vestigingen door het hele land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Geen resultaten