Al in het MKB: van hype naar toepassing.

Elke dag komt er wel weer een nieuwe AI-toepassing uit. Maar hoe kan je AI inzetten in de praktijk? Hoe kan er een efficiëntieslag worden gemaakt in jouw bedrijf? Om die mogelijkheden bespreekbaar te maken op een laagdrempelige manier organiseren wij een AI-netwerkborrel op 28 juni op een toplocatie in Dordrecht.

Ben jij een innovatieve ondernemer uit Dordrecht en wil je aan de slag met AI in jouw bedrijf? Dan mag je dit niet missen!

Aan de slag met AI.

Om de mogelijkheden bespreekbaar te maken op een laagdrempelige manier, organiseren wij een AI-netwerkborrel op 28 juni op een toplocatie in Dordrecht; de Power Stage van Bibelot. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij jou als innovatieve ondernemer mee in de mogelijkheden van digitale toepassingen en kunstmatige intelligentie.

De digitale technologie werpt ook meer strategische vragen op. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van online platformen, waarmee ondernemers enerzijds hun afzetmarkt kunnen vergroten, maar die anderzijds leiden tot meer (ongelijke) concurrentie en minder grip op data en klantcontact. Hoe speel je daar als ondernemer kosteneffectief op in?

Ontmoet andere ondernemers uit regio Dordrecht en ontdek hoe zij hun bedrijfsvoering efficiënter maken met AI. Mis deze kans niet om inspiratie op te doen en nieuwe technologie te ontdekken. Ben jij een innovatieve ondernemer uit Dordrecht en wil je aan de slag met AI in jouw bedrijf?
Schrijf je nu in en kom naar onze bijeenkomst op 28 juni!

Wat levert het jou op?

Begrip van de strategische impact van AI op je bedrijf en de markt.

Je weet welke AI-tools en -platformen relevant zijn voor jouw bedrijf.

Uitwisseling van ervaringen en best practices tijdens de netwerkborrel.

“AI is a tool. The choice about how it gets deployed is ours.“
– Oren Etzioni, AI Pioneer.

Spreker | Wilco Schellevis, Growteq

Wilco is afgestudeerd registeraccountant en IT-auditor en daarnaast werkzaam als strategisch adviseur bij het formuleren en implementeren van moderne IT- en datastrategieën met een grote passie voor business development en innovatie.

Maak alvast kennis met Wilco.

Programma.

Vrijdag 28 juni 2024

15:30 – 15:45
Inloop en welkom
Geniet van een bakje koffie, thee of fris bij binnenkomst (inbegrepen in ticketprijs)

15:45 – 16:45
Al: van borrelpraat naar effectief gebruik in het MKB
Inzicht in AI-toepassingen: Ontdek concrete voorbeelden van hoe AI al wordt ingezet door bedrijven om processen te optimaliseren, kosten te besparen en klanttevredenheid te verhogen.

Praktische Handvatten: Leer welke stappen je kunt nemen om AI in jouw bedrijf te implementeren. Van het kiezen van de juiste tools tot het trainen van je team.

16:45 – 17:30
Informele netwerkborrel
Heerlijke hapjes en 2 drankjes (inbegrepen in ticketprijs)

Aanmelden.

Jouw ticket van €50 is inclusief de toegang tot dit evenement, 3 drankjes en borrelhapjes.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.