High Profile Locaties kiest voor Salesforce en KT-Vision

KT-Vision gaat Salesforce en Pardot Marketing Automation uitrollen bij High Profile Locaties. Met de keuze voor Salesforce en Pardot kan High Profile Locaties de volgende stap zetten in de ambitie voor de komende jaren.
High Profile Locaties is dé locatiespecialist van Nederland. Onder labels als locaties.nl, inspirerendelocaties.nl en toptrouwlocaties.nl worden locaties en opdrachtgevers met elkaar verbonden. De laatste jaren is High Profile Locaties daardoor getransformeerd van een uitgeverij naar een online platform voor locatie-vraag en -aanbod.
High Profile Locaties heeft voor Salesforce gekozen vanwege de hoge mate van flexibiliteit en mogelijkheden tot automatisering. Dit stelt hen in staat om de vele handmatige handelingen in het huidige proces te automatiseren wat zorgt voor efficiëntie en tijdswinst. Daarnaast speelt de schaalbaarheid van het Salesforce Platform een grote rol. De technologie moet kunnen schalen met de groei van High Profile Locaties en hier is het Salesforce Platform aantoonbaar toe in staat.
KT-Vision voerde eerder al een quickscan uit bij High Profile Locaties. Hierin zijn de knelpunten in kaart gebracht en is een oplossing voor deze knelpunten voorgesteld. Deze week is een start gemaakt met het implementatietraject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!