Kunstgrasgigant automatiseert haar orderproces met Welisa Commerce en Growteq

Kunstgrasgigant is al bijna 10 jaar actief als leverancier van een groot assortiment aan kunstgrassen. Voor het eerste kwartaal van 2020 stond er al een verhuizing naar een nieuw pand op de planning. Daarnaast kiest Kunstgrasgigant er begin dit jaar voor om ook op het gebied van automatisering de volgende stap te zetten.

Hierbij is gekozen voor het inzetten van Welisa Commerce, een oplossing voor order automatisering op het Salesforce Platform. Growteq zal Kunstgrasgigant helpen bij de inrichting van de oplossing. Hierna kunnen de dealers van Kunstgrasgigant op ieder gewenst moment een order plaatsen. Zij hebben hierbij toegang tot het complete productassortiment van Kunstgrasgigant in een gebruiksvriendelijke webshop-omgeving. De order wordt vervolgens automatisch verwerkt. Met de keuze voor Welisa Commerce is Kunstgrasgigant klaar voor de toekomst waarin zij wil groeien door andere marktsegmenten te gaan bedienen.

Kunstgrasgigant
Bij Kunstgrasgigant vind je het grootste assortiment aan kunstgrassen, voor iedere toepassing en ieder budget. Vanuit 12 vestigingen levert ze kunstgrassen aan o.a. particulieren, hoveniers, overheden en bedrijven.

Welisa Commerce
Geef jouw B2B klanten een gebruiksvriendelijke, snelle, zelfservice webshop die je team en je klanten waardevolle tijd bespaart. Profiteer van B2B functies zoals klant-specifieke prijzen en de mogelijkheid om andere zelfservice functionaliteit toe te voegen aan je verkoopportaal of website.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!