Uniserver kiest voor Salesforce CPQ en Growteq

Uniserver maakt al enige tijd gebruik van Salesforce en Pardot voor de ondersteuning van verschillende klantprocessen. Eind 2019 is besloten om de huidige implementatie uit te breiden met Configure-Price-Quote (CPQ) functionaliteit om de totstandkoming van offertes en het beheren van contracten op een efficiëntere en slimmere manier te faciliteren.

Na een gedegen selectietraject heeft Uniserver gekozen voor Growteq als implementatiepartner. Growteq helpt Uniserver bij de inrichting en ingebruikname van Salesforce CPQ in een relatief kort en intensief traject. Hierna blijft Growteq ondersteuning bieden bij de doorontwikkeling en optimalisatie van deze basis. Uniserver heeft een stevige groeiambitie voor de komende jaren. Op deze manier dragen we graag bij om hiervoor op het gebied van IT de juiste randvoorwaarden te creëren.

Uniserver is een Nederlandse cloud infrastructuur provider en biedt diverse ICT diensten aan als infrastructure- en workspacediensten die via een uitgebreid partnernetwerk in de markt worden gezet. Uniserver is ruim 20 jaar actief in de b2b markt en heeft 3 eigen datacenters in Amsterdam en Maastricht.

Meer weten over de mogelijkheden van Salesforce? KLIK HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Uniserver kiest voor Salesforce CPQ en Growteq

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Uniserver kiest voor Salesforce CPQ en Growteq