Uniserver kiest voor Salesforce CPQ en Growteq

Uniserver maakt al enige tijd gebruik van Salesforce en Pardot voor de ondersteuning van verschillende klantprocessen. Eind 2019 is besloten om de huidige implementatie uit te breiden met Configure-Price-Quote (CPQ) functionaliteit om de totstandkoming van offertes en het beheren van contracten op een efficiëntere en slimmere manier te faciliteren.

Na een gedegen selectietraject heeft Uniserver gekozen voor Growteq als implementatiepartner. Growteq helpt Uniserver bij de inrichting en ingebruikname van Salesforce CPQ in een relatief kort en intensief traject. Hierna blijft Growteq ondersteuning bieden bij de doorontwikkeling en optimalisatie van deze basis. Uniserver heeft een stevige groeiambitie voor de komende jaren. Op deze manier dragen we graag bij om hiervoor op het gebied van IT de juiste randvoorwaarden te creëren.

Uniserver is een Nederlandse cloud infrastructuur provider en biedt diverse ICT diensten aan als infrastructure- en workspacediensten die via een uitgebreid partnernetwerk in de markt worden gezet. Uniserver is ruim 20 jaar actief in de b2b markt en heeft 3 eigen datacenters in Amsterdam en Maastricht.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!