Growteq start samenwerking met Power BI Knowledge

Ridderkerk, 9 september 2021 – IT-dienstverlener Growteq gaat samenwerken met IT-opleider Power BI Knowledge. Waar Growteq jarenlange ervaring heeft in datagedreven oplossingen, applicaties en complexe integratievraagstukken, is Power BI Knowledge sterk in het opleiden en begeleiden van mensen die zich bezig willen gaan houden met Power BI. Door de krachten te bundelen versnellen beide bedrijven hun slagkracht in trainingsmogelijkheden en Power BI implementaties.

Power BI Knowledge is een ervaren opleidingsinstituut. Zij bieden Power BI trainingen voor verschillende niveaus van eindgebruikers. Daarnaast beschikt Power BI Knowledge over een netwerk van zeer deskundige docenten. De kracht van Power BI Knowledge zit in de trainers. Het zijn experts met praktijkervaring die zijn opgeleid als Microsoft Certified Trainers (MCT), gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende trainingen binnen de Power BI stack.

Wilco Schellevis, algemeen directeur van Growteq: “Wij zien Power BI Knowledge als een betrouwbare opleidingspartner die ons in staat stelt om onze relaties een compleet en gevarieerd trainingsaanbod voor Power BI te bieden. Power BI Knowledge beschikt op haar beurt over een professionele partner met ervaring in de realisatie van complexe Data en Business Intelligence projecten.”

Waldemar de Haas, oprichter van Power BI Knowledge: “Met deze samenwerking verstevigen we onze positie als IT-partner en kunnen we klanten meer aanbieden dan alleen trainingen. We willen onze klanten namelijk ook een oplossing kunnen bieden bij het koppelen van meerdere bronsystemen waarbij Power BI gebruikt wordt om de data te visualiseren. Ook voor uitbreidingswensen is Growteq een waardevolle partner. De samenwerking met de ervaren en gecertificeerde Power BI consultants van Growteq maakt dit mogelijk.”

Het aanbod van trainingen is per vandaag beschikbaar via https://growteq.nl/power-bi-trainingen/ 

Meer informatie over Power BI Knowledge is te vinden op: https://www.leerpowerbi.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Growteq start samenwerking met Power BI Knowledge

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Growteq start samenwerking met Power BI Knowledge