KT-Vision opnieuw hoofdsponsor van Charity Cycling

Voor het 4e jaar op rij heeft KT-Vision zich als hoofdsponsor verbonden aan het enthousiaste Charity Cycling fietsteam. Hiermee steunen we het team van 6 enthousiaste fietsers die in 2018 opnieuw hun hobby met de zorg voor anderen zal combineren. Dit jaar staat deelname aan Sport4Hope en Sport for Others op het programma.

KT-Vision Charity Cycling bestaat uit 6 Ambachtse fietsers: Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre, Marco Rietveld, Adriaan Pons, Jan de Leede uit Papendrecht en Wilco Schellevis uit Zwijndrecht. In 2017 deden ze mee met Sport4Hope en RKC Rondje van Vlaanderen en realiseerden hiermee een totale opbrengst van € 13.215.
De beslissing om ons opnieuw als hoofdsponsor aan het team te verbinden was snel gemaakt. Ook wij combineren graag onze dagelijkse activiteiten en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast past de dynamiek van een duursport perfect bij KT-Vision. We geloven dat langdurige samenwerking cruciaal is om wederzijds succes te realiseren.
Naast KT-Vision als hoofdsponsor zoekt KT-Vision Charity Cycling bedrijven die zich als goud, zilver of brons sponsor willen aansluiten bij het team. Wilt u duizenden kilometers en vele uren zichtbaar zijn in Zuid-Holland, Limburg, België, Frankrijk en daarbuiten? Stuur eens een email naar cc@ktvision.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

KT-Vision opnieuw hoofdsponsor van Charity Cycling

  1. Home
  2. Overige berichten
  3. KT-Vision opnieuw hoofdsponsor van Charity Cycling