Salesforce World Tour: terugblik op editie Amsterdam 2018

Op donderdag 12 april vond de Salesforce World Tour plaats in de Amsterdam RAI. Dit evenement trok ongeveer 3500 bezoekers, bestaande uit klanten, potentiële gebruikers en partners, die allen kwamen voor een inspirerende en vermakelijke ervaring. Dit jaar was de World Tour bewust kleinschaliger opgezet dan voorgaande jaren, met als doel de bezoekers een betere ervaring te bieden. Dit initiatief van Salesforce werd zeer gewaardeerd en resulteerde voor het eerst in een uitverkochte editie, waarbij Salesforce kwaliteit boven kwantiteit verkoos.

Tijdens de Opening Keynote sprak Polly Summer, Chief Adoption Officer bij Salesforce, over de toenemende slimheid en veeleisendheid van de consument, en hoe Salesforce de tools biedt om aan deze trend tegemoet te komen. Zoals gebruikelijk werden er verschillende klantcases gepresenteerd, waaronder T-Mobile, Rituals en Ward Child, die de impact van Salesforce op hun bedrijven benadrukten.

Trailmaps en Breakout-sessies: Verdieping en begeleiding voor de bezoekers

Met meer dan 40 Breakout-sessies, waarin diverse onderwerpen uitvoerig werden behandeld, was er voor ieder wat wils. Om de bezoekers te helpen in dit overweldigende aanbod, werden er verschillende Trailmaps opgesteld rondom specifieke thema’s, zoals de Trailmap voor Sales Leaders. Deze gaven de bezoekers een duidelijke richting en structuur in het programma.

In het Customer Success Expo konden bezoekers zich laten inspireren door live demo’s van verschillende Salesforce clouds en oplossingen voor sectoren zoals Retail, Financial Services en Manufacturing. In het Partner Expo-gedeelte stonden meer dan 50 partners, waaronder Growteq, klaar om bezoekers te woord te staan en te informeren over de diverse mogelijkheden van het Salesforce Platform. We willen alle bezoekers hartelijk bedanken die onze stand hebben bezocht!

Tijdens de Closing Keynote sprak Amin Toufani, CEO van T Labs en voorzitter van Finance and Economics aan de Singularity University, over de impact van de razendsnelle technologische ontwikkelingen op onze samenleving. Na afloop werd de beurs afgesloten met een netwerkborrel, waar bezoekers de gelegenheid hadden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Inspiratie, Partnerschap en Toekomst

Een van de meest waardevolle aspecten van de World Tour is het horen van succesverhalen rechtstreeks van klanten. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om uit eerste hand te horen hoe anderen het Salesforce Platform gebruiken en welke ervaringen, lessen en tips ze hebben opgedaan.

Wij kijken met veel voldoening terug op een geslaagde dag vol inspiratie en waardevolle ontmoetingen. Als je er ook bij was, hopen we dat je hebt gevonden wat je zocht en dat je hebt genoten van de Salesforce World Tour 2018. Kon je er helaas niet bij zijn? Zorg er dan volgend jaar voor dat je tijdig een van de felbegeerde plaatsen weet te bemachtigen, zodat je kunt profiteren van de inspiratie, het partnerschap en de waardevolle inzichten die dit evenement te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om je volgend jaar te verwelkomen op de Salesforce World Tour!

By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!