Supersnel van start met Salesforce Trailhead

Wanneer je begint met Salesforce, kunnen we je een training aanbieden die de basisprincipes van Salesforce uitlegt. Deze training wordt aangepast aan de specifieke behoeften van jou en je team. Dit vormt een solide fundament om met Salesforce aan de slag te gaan. We begrijpen dat er soms behoefte is aan extra training. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer nieuwe functies worden geïntroduceerd of wanneer er nieuwe teamleden zijn. Helaas is directe training niet altijd haalbaar, bijvoorbeeld vanwege afstanden, drukke agenda’s of beperkte budgetten. Voor deze gevallen heeft Salesforce de perfecte oplossing: Salesforce Trailhead.

Trailhead: Dé manier om Salesforce te leren

Trailhead biedt interactieve online trainingen aan die niet alleen gratis zijn, maar die je ook kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Toegankelijke modules en praktische opdrachten
Trailhead heeft de modules toegankelijk opgezet en test je kennis direct met korte quizzen en praktische opdrachten. Deze opdrachten voer je uit in een echte Salesforce-omgeving, waar automatisch wordt gecontroleerd of je de opdrachten correct hebt voltooid. Elke voltooide opdracht levert punten op, en je kunt in je account precies bijhouden welke modules je hebt doorlopen, waar je goed in bent en waar je de vorige keer bent gestopt.

Trails, project en superbadges voor verdieping
Met meer dan 200 modules op Trailhead kan het soms lastig zijn het overzicht te behouden. Salesforce heeft dit aangepakt door modules te bundelen in zogenaamde Trails, reeksen modules over een specifiek onderwerp, zoals het beheren van Opportunities, het volgen van Leads, werken met Lightning, of het gebruik van rapporten en dashboards. Voor verdieping zijn er praktische Projects en uitdagende Superbadges beschikbaar.

Maar dat is nog niet alles.

Trailhead Superbadge

Trailmixes: Jouw weg naar Salesforce succes

Zelf samengestelde trails voor teams
Met Trailmixes kunnen organisaties zelf relevante modules bundelen en deze aanbieden als een samengestelde Trail voor hun team. We helpen graag bij het samenstellen van een Trail die perfect aansluit bij de huidige uitdagingen binnen jouw organisatie. Met de mogelijkheid om de voortgang van teamleden bij te houden, inclusief behaalde punten en rangschikking ten opzichte van collega’s, bieden wij direct inzicht in je bestaande Salesforce-omgeving. Dit stimuleert teamleden om zich extra in te zetten.

Training op Maat
Kort samengevat biedt Trailhead hoogwaardige trainingen die nauw aansluiten op de specifieke behoeften van jouw organisatie, inclusief toegankelijk en praktisch studiemateriaal. Vaardigheden worden geautomatiseerd getest binnen een echte Salesforce-omgeving, waardoor teamleden inzicht krijgen in hun eigen prestaties. Bovendien kun je, door middel van rapportages en ranglijsten, een gezonde competitie stimuleren. Het beste van alles is dat Trailhead de trainingen gratis aanbiedt voor iedereen!

Als je toch verlangt naar een training op maat, kan Growteq een maatwerktraining verzorgen voor jouw team, met speciale aandacht voor de maatwerkfunctionaliteiten die zijn ingebed in jullie omgeving. Onze consultants staan klaar om een passende training te bieden en direct antwoord te geven op al je vragen. Neem een kijkje op onze trainingspagina om te ontdekken welke training aansluit op jouw specifieke behoeften.

Ontdek de mogelijkheden
Klinkt interessant? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!