Hoe je Dymo labels print direct vanuit Salesforce

Als je regelmatig een poststuk of pakket moet versturen dat er netjes en professioneel uitziet is het de overweging waard om eens te kijken naar een labelprinter. Maar wat blijkt in de praktijk nu een goede keuze te zijn? Wat zijn praktische etiketten? En belangrijker: hoe kan ik mijn klantgegevens uit Salesforce snel op een professioneel etiket printen? Onze ervaringen delen we graag met je in dit artikel.

Labelprinters

De labelprinter die ik in dit artikel wil toelichten is de Dymo LabelWriter 450. Deze labelprinter is zeer geschikt voor kantoorgebruik. Eenvoudig te bedienen, doet snel en vrijwel geluidloos zijn werk en neemt op je bureau weinig ruimte in.

Met behulp van een USB kabel wordt de printer verbonden met een pc of Mac. Het is dan mogelijk om direct afdrukken te maken vanuit Microsoft Word of Outlook. Naast adresetiketten kun je ook denken aan naambadges, streepjescodes, CD-labels enz.
Bijzonder praktisch is dat de printer werkt met thermische afdruktechnologie. Je hoeft geen inkt of toners op voorraad te houden; afdrukken kan altijd mits je natuurlijk voldoende etiketten hebt.

Meegeleverde software

Met de printer wordt ook het programma Dymo Label meegeleverd. Hierin zit een groot aantal etiketformaten die je kunt gebruiken om eigen labels te ontwerpen. Middels eenvoudige etiketonderdelen zoals Adres, Teller, Streepjescode, Afbeelding, Tekstvak kun je zelf een professioneel ogend etiket samenstellen. Dit ontwerp sla je op en kan de volgende keer direct worden gebruik voor een volgend etiket.

Labels met uw gegevens uit Salesforce

De labelprinters van Dymo kunnen geweldig goed gecombineerd worden met het pakket StickIt dat je kunt vinden op de AppExchange van Salesforce. StickIt is speciaal gemaakt voor het aansturen van Dymo labelprinters. Hiermee kunnen werkelijk alle gegevens uit Salesforce gebruikt worden om afgedrukt te worden op een etiket.
Met de Dymo labelprinters is het nu mogelijk om een professioneel stempel op je poststukken en pakketten. Labels die blijven communiceren ook nadat je ze hebt opgeplakt.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!