Hoe je Dymo labels print direct vanuit Salesforce

Als je regelmatig een poststuk of pakket moet versturen dat er netjes en professioneel uitziet is het de overweging waard om eens te kijken naar een labelprinter. Maar wat blijkt in de praktijk nu een goede keuze te zijn? Wat zijn praktische etiketten? En belangrijker: hoe kan ik mijn klantgegevens uit Salesforce snel op een professioneel etiket printen? Onze ervaringen delen we graag met je in dit artikel.
Labelprinters
De labelprinter die ik in dit artikel wil toelichten is de Dymo LabelWriter 450. Deze labelprinter is zeer geschikt voor kantoorgebruik. Eenvoudig te bedienen, doet snel en vrijwel geluidloos zijn werk en neemt op je bureau weinig ruimte in.

Met behulp van een USB kabel wordt de printer verbonden met een pc of Mac. Het is dan mogelijk om direct afdrukken te maken vanuit Microsoft Word of Outlook. Naast adresetiketten kun je ook denken aan naambadges, streepjescodes, CD-labels enz.
Bijzonder praktisch is dat de printer werkt met thermische afdruktechnologie. Je hoeft geen inkt of toners op voorraad te houden; afdrukken kan altijd mits je natuurlijk voldoende etiketten hebt.
Meegeleverde software
Met de printer wordt ook het programma Dymo Label meegeleverd. Hierin zit een groot aantal etiketformaten die je kunt gebruiken om eigen labels te ontwerpen. Middels eenvoudige etiketonderdelen zoals Adres, Teller, Streepjescode, Afbeelding, Tekstvak kun je zelf een professioneel ogend etiket samenstellen. Dit ontwerp sla je op en kan de volgende keer direct worden gebruik voor een volgend etiket.
Labels met uw gegevens uit Salesforce
De labelprinters van Dymo kunnen geweldig goed gecombineerd worden met het pakket StickIt dat je kunt vinden op de AppExchange van Salesforce. StickIt is speciaal gemaakt voor het aansturen van Dymo labelprinters. Hiermee kunnen werkelijk alle gegevens uit Salesforce gebruikt worden om afgedrukt te worden op een etiket.
Met de Dymo labelprinters is het nu mogelijk om een professioneel stempel op je poststukken en pakketten. Labels die blijven communiceren ook nadat je ze hebt opgeplakt.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden om etiketten te printen met behulp van Salesforce, neem dan contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Hoe je Dymo labels print direct vanuit Salesforce

  1. Home
  2. Overige berichten
  3. Hoe je Dymo labels print direct vanuit Salesforce