Inspection Tracker

De enterprise app voor asset management en inspecties

Wat is de Inspection Tracker?

Inspection Tracker is dé digitale en mobiele oplossing voor inspectiewerkzaamheden van waardevolle assets, zoals installaties, apparatuur en gebouwen.

Met de Inspection Tracker kunnen organisaties een lijst van assets samenstellen en voor elke (groep van) assets hun eigen inspectieprocessen inrichten. De inspecteurs (van het eigen bedrijf of inhuur) kunnen vervolgens met de Inspection Tracker de inspecties op een uniforme en digitale wijze uitvoeren.

De inspectieresultaten worden vervolgens automatisch verwerkt in het back-office systeem waardoor de informatie altijd real-time beschikbaar is. Dit zorgt voor een hogere betrouwbaarheid van uw installaties, hogere productiviteit, lagere kosten en een gestandaardiseerd inspectieproces met minder foutkansen!

With the Inspection Tracker application, we now have a uniform inspection and registration process across multiple locations. It allows us to reduce steps and enables field workers to spend more time on what matters.

Stef Lauwers, Operations Manager Service Onshore at Siemens Gamesa Renewable Energy

Salesforce techniek: stabiel, veilig en snel

De Inspection Tracker is gebouwd op het Salesforce Platform en draait volledig ‘in the cloud’. Salesforce is het low-code ontwikkelingsplatform waarop bedrijven wereldwijd hun apps en software ontwikkelen. Door de Inspection Tracker op dit krachtige platform te bouwen zijn onze gebruikers verzekerd van een robuust veilig, beschikbaar en uiterst gebruiksvriendelijke applicatie.

Functionaliteiten van de Inspection Tracker

Assets registreren en bijhouden

Door het juist registreren van je Assets weet je zeker dat je nooit meer een inspectie mist. Na het doen van een inspectie wordt aan de hand van het inspectieresultaat automatisch bepaald wanneer de volgende inspectie plaats moet vinden. Inspectierapporten en logging geven inzicht in wat er met je assets gebeurt en welke inspecties wanneer door wie zijn uitgevoerd.

Inspecties Plannen en uitvoeren

Inspection Tracker helpt om inspecties tijdig te doen door uitgebreide dashboards, slimme herinneringprocessen en notificaties. Inspecties kunnen worden uitgevoerd door medewerkers van de eigen organisatie of door derde partijen. Zo krijgen ingehuurde inspectors een beveiligde link met daarin alle benodigde informatie voor de inspectie waarvoor zij zijn ingehuurd.

 Flexibel en Configureerbaar

Doordat de Inspection Tracker ontwikkeld is op het Salesforce platform zijn de aanpassingsmogelijkheden groot. De velden en lay-out zijn volledig aan te passen en alle data is direct aan Salesforce gelinkt. Ook biedt de applicatie grote vrijheid in het maken van nieuwe velden, dashboards, documentgeneratie en ontsluiting via een API.

Waarom kiezen voor de Inspection Tracker applicatie?

Ontwikkelingen op het gebied van inspectiemanagement gaan snel. Accurate informatie speelt daarin een steeds grotere rol. Ook de eisen van compliance & security nemen toe.  De Inspection Tracker helpt bedrijven die antwoord zoeken op vragen als:

  • Hoe kunnen we het percentage gecertificeerde installaties en materiaal verhogen en daarmee de veiligheid voor ons personeel borgen?
  • Hoe kunnen wij de omslag maken in asset beheer van reactief naar proactief onderhoud?
  • Hoe kunnen we het inspectie- en registratieproces standaardiseren en uniform maken voor meerdere locaties?
  • Hoe kan de inspectiemedewerker in één oogopslag zien welke controle werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd?
  • Hoe kunnen we de foutkansen laten afnemen tijdens het inspectieproces en compliance waarborgen?
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de meetwaarden automatisch worden verwerkt in het back-office systeem?

Inspection Tracker uitproberen?

Wij willen je graag kennis laten maken met de Inspection Tracker op Salesforce. Probeer daarom onze app gratis 30 dagen uit, zonder verplichtingen! De Inspection Tracker met volledige functionaliteit is beschikbaar op de AppExchange van Salesforce.

Is de Inspection Tracker dé oplossing die je zoekt voor je inspectievraagstuk? Dan kun je na de proefperiode kiezen voor een eenvoudig subscription model en opschalen met gebruikers naar behoefte.

Naar de AppExchange