Salesforce Sales Cloud

Salesforce CRM

Alle delen van je organisatie profiteren als er één, consistent beeld van de klant is. Met Sales Cloud van Salesforce hebben je verkoopmedewerkers meer tijd om bezig te zijn met verkopen en worden deals sneller gesloten.

Sales Cloud

Sales Cloud is cloudgebaseerd en de centrale plek voor al je klantgegevens. Taken zoals het bijwerken of inzien van klantgegevens en vastleggen van een gespreksnotitie kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd vanaf elk verbonden apparaat. Terugkerende taken kunnen worden geautomatiseerd waardoor je tijd bespaart. De aansturing van het verkoopteam kan worden verbeterd door real-time inzicht in klant- en verkoopgegevens.

Welke voordelen behalen bedrijven die Sales Cloud gebruiken? Uit onderzoek blijkt dat zij meer leads genereren en meer deals winnen, waardoor de omzet stijgt en zij in staat zijn harder te groeien.

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Sales Cloud voor jouw organisatie. Aan de hand van je doelstellingen en de sector waarin je opereert kijken we hoe Sales Cloud de meeste toegevoegde waarde creëert. We dragen zorg voor de inrichting en bereiden je medewerkers door middel van een goede training voor op het gebruik van Sales Cloud.

Na livegang blijven we graag betrokken als beheerder op afstand met onze Customer Success Desk. Reiken je ambities verder? Dan helpen we je graag je klant verder centraal te stellen door het toevoegen van bijvoorbeeld Marketing Automation of de Service Cloud. Ook kunnen we een portaal inrichten voor klanten of partners om zo data te delen en samen te werken. Dat kan met Salesforce Communities of door een meer maatwerk portaal middels Salesforce App Cloud of .NET.

Meer weten over de mogelijkheden van de Salesforce Sales Cloud?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een Salesforce demo.

Maak kennis met onze Sales Cloud specialist Hanno Verweij

NEEM CONTACT OP